PERSONLIG TRÄNING

Träna med mig online eller PT pass på ett gym, välj det som passar dig!
Få ett träningsschema och kostschema anpassat efter dina mål!

Träning och kost

Online

För dig som inte bor i Stockholm eller som föredrar att träna på egen hand erbjuder jag träningsschema och kostschema online. Träningsschemat utformas efter dina mål och du kommer att få beskrivningar av de olika övningarna samt bilder/videos. Jag formulerar även viktiga saker att tänka på rent tekniskt gällande övningarna. 

Kostschema online är måltider anpassad för dig och dina mål. Vill du gå ner i vikt, vill du gå upp i vikt eller vill du äta mer protein. Oavsett mål så lägger jag upp en månads kost för dig. Jag räknar kalorier och anpassar målen efter allergier eller specialkost. 

Om något med kostschemat inte fungerar kan du alltid kontakta mig så justerar vi det. 

Träning

PT pass

Vill du hellre utföra ett PT pass på ett gym så finns jag på True workout i Liljeholmen, bara 10 minuter med tunnelbana från T-centralen! Där erbjuder jag även gratis konsultationer. 

Jag lägger upp ett träningsschema anpassat efter ditt mål. Välj om du vill betala per gång eller spara 1000 kr och köpa ett paket med 10 PT pass. 

Om du även vill ha ett kostschema så väljer du kostschema online i webbshopen och så lägger jag upp en kost som passar just dig!

Ni kan även boka mig via Boka direkt:

https://www.bokadirekt.se/places/true-workout-liljeholmen-health-by-rebecca-28121

Klienter

Mina klienters förändringar och kommentarer!
IMG_5633
IMG_5634

© 2018 By Rebecca Nilsson.